петък, април 08, 2011

Най-го вадим на Балканите!


Според тази интерактивна карта за средната големина на мъжкото достойнсвто, българите го вадят най-голямо на Балканите.

По този начин митът не само, че се потвърди официално и научно, но и даде повод за завист до позеленяване на някои наши съседи.

Между другото, историята нееднократно е показвала с дела размерите на достойнството българско. Пък и след последното преброяване на нацията - жените в България се оказаха повече от мъжете.

- Защо не бягат в Румъния или в Гърция?, ще попитате.
- Ами, защото там няма да видят нищо, което не са виждали, по отношение достойнствата мъжки - ви отговарям.

Но на българката в България днес не ѝ трябват интерактивни доказателства на всичко казано до тук. Тя добре познава мъжете около нея, които редовно обладават всичко наред.

От поскъпването на стоките в магазина, до учебниците на децата, учителите, лекарите, политиците, далаверите, мутрите, Ани Салич... И ги обладават с такава лекота, сякаш си изтупват мръсните ръце от панталона, след смяна на въздушния филтър на Жигулата.

Ако тази статистика не беше вярна, сигурна съм, футболната кариера на Христо Стоичков не би се случила така, както я познаваме днес.

Освен дълбокото изследване, което слага край на митовете и легендите за размера и неговото значение, днес още една новина ми грабна вниманието:
Политиката засилва желанието за порно
В статията се твърди, че колкото повече следиш политиката - толкова повече ти се гледа порно.

У нас подобен проблем няма, защото двете индустрии отдавна са сключили договор за мирно сътрудничество. Достатъчно е да изгледаш централните новини на частните (комерсиалните) телевизии и ще си напълно задоволен както от потребната доза политика, така и от тази за порно.

Ако не беше така, щеше ли Волен Сидеров да се снима гол? Или пък да накара Яне Янев да покаже приятелката си пред медиите?

И щеше ли да се случи това не-до-ра-зу-ме-ни-е от последните 2 дни, довело редица наши министри да се изказват неподготвени, а накрая събирателният образ на божественото мъжко достойнство да им издърпа ушите публично?

И така, мили дами. Мъжете ни са достойни по мъжки и често се интересуват от родната политика. Сега вече знаете защо.