понеделник, април 09, 2012

Няма място за приказки по време на страстната седмица 1/5


Очевидно е, че в днешно време много от нас не вярват на приказки.

Последната започна с кръв и съвсем скоро ще завърши с кръвопролитие, тъй като професор Ботьо Тачков, обезобразен от глутница кучета (стопанисвани от Столична община и обгрижвани от Екоравновесие), почина след тежка и неравна борба за живот.

В следствие на тази негова смърт, за която пряка вина и отговорност трябва да се търси в бездействието на институциите на общинско и национално ниво, съвсем скоро ще започнат да текат реки от кучешка кръв по улиците в цялата страна.

Ако си на мнение, че няма друг правилен начин за справяне с кучешката популация, освен избиването им - прочети това.

Ако след прочитането на статията все още си твърдо убеден, че масовата екзекуция на кучета "ще оправи нещата" - провери колко струва евтаназията на едно куче среден размер (около 20 кг.).

Ако след всичко това ВСЕ ОЩЕ ВЯРВАШ, че си готов да пролееш кръвта на тези кучета, не ми остава нищо друго, освен да те зарадвам.

Понеже седмицата е Страстна, а кучешката дискусия повече от страстна, реших във всеки един от дните ѝ да ти показвам по една снимка.

Снимка, от която, ако извърнеш поглед - значи си точно толкова способен да пролееш кръв, колкото си мисля. А, ако не извърнеш поглед - поне ще съм ти доставила нужната доза кръв за деня.

Моля, заповядай! И не забравяй две неща:

1 - утре ще има поредна доза топла, наситена и лепкава кръв
2 - границата между днешното: "Да изтрепем помиярите" и (твърде-вероятното утрешно) "Да изтрепем мангалите" е по-тънка от лед.