четвъртък, октомври 01, 2020

Петъчно hate ревю #1


ПРЕДГОВОР:

Ситуацията със SARS-COV2 (COVID-19 или просто коронавируса)  е излязла толкова извън контрол, че всички в последните месеци изплискаха легените. Дори и аз, след като стоя в 12 през нощта и съживявам блога си! 

За бъдещето на планетата не мога да говоря, но бъдещето на музиката никак не е розово след обявяването на пандемията. Всички писаха песни за маските, за заключването по домовете и за онези юнаци, дето пееха по терасите по едно време. Чудно ми е как още няма веган дует на Дони и Нети в подкрепа на възобновените брифинги и грухтящия мопс на генерал Мутафчийски под съпровода на ръкопляскания точно в 21:00 ч.!   
Плодовете на всичко това най-вероятно ще жънем около Коледа, когато са и най-големите музикални продажби, но се почва буквално още от последната седмица на септември 2020!


И така, време е за Петъчно hate ревю, което ще се опитам да правя когато мога и когато много ме ядосат. А днес е точно такъв ден! 
 

Не е истина какъв шит е музиката тази седмица!
- Bon Jovi издават албум - сингълът Do What You Can е брутално кънтри дъно!
- Mariah Carey издава албум с неиздавани боклуци. Out Here On My Own изобщо не е трябвало да се издава, ама ето я на - сингъл и тя!
- И Lana Del Rey издава албум! Разказва приказки от 1001 нощ и нито нота в него!
- Groove Armada и те издават албум, но първият сингъл  Get Out On The Dancefloor е толкова неубедителен, че дори присъствието на Empire of the Sun и Sophie Ellis-Bextor не могат да я спасят. 

Е как после BlackPink и BTS да не са на първите места в класациите?!

п.с. ето ви и нещо за десерт - Gorillaz & Elton John!