четвъртък, април 15, 2010

ShоУбиZО е недосегаем! Доказано!

Винаги съм била истински ценител на родния шоубизнес! От малка.

Още от времето, в което не тръгвах на училище без да чуя ето тази мелодия.Сега разбирате от кога следя шоубиза. Ето защо няма как да подмина небрежно тревогите на Краси Аврамов! Този посипан със звезден прах представител на ShоУбиZО.

Тази сутрин, в дома му нахлули с взлом един куп спец-полицаи, повалили го на земята, закопчали го с белезници, обискирали мезонета му и чак тогава се опитали да влязат в контакт с него.

Вербален.

В последствие се оказало, че топ-спец-свръх-извънземните полицаи объркали адреса... Не стига това, но по време на целия този екшън, покрили главата на Краси Авамов не с какво да е, ами с рекламен плакат. Плакат, на който е изрисуван самият "престъпник" и който нагледно можеш да видиш тук.

Днес, ако случайно не сте разбрали, в България за пореден път се проведе спец-операция, под името "Недосегаемите".

След "Наглите", "Октоподите", Лапачите" и "Медузите" смело мога да твърдя, че МВР са сменили услугите на досегашния си копирайтър.

Иначе как би могъл да се обясни този лъвски скок от жаргонни названия и такива на мекотели - чак до дума, която може да бъде намерена в речник и тълувана не-винаги в лошия и смисъл?

Лошото е, че въпреки всички тези усилия от страна на МВР, има нещо, което е меко казано недопустимо за институцията. А именно - да обърка адреса на който се предполага, че живее злодей! И не-просто злодей, а едно истинско ДДС-чудовище, ощетило държавата с незнам-си-колко-милиона лева.

А Краси просто искаше да пее!

Спорно е да се каже кое е по-голям гаф. Красьовата изява на Евровизия или източниците на Цецковото МВР за адресната регистрация на гражданите в мирната ни република. А може ли системата на Siemens да е виновна? Защо не?...

Едно е ясно:

ShоУбиZО в България е недосегаем! Доказано!*
___________________
* Няма никакво значение дали на главата му има метнат негов плакат или не. Остава си недосегаем!

2 коментара:

  1. Остави го Краси - и той е като дЖон БДЖ.

    ОтговорИзтриване
  2. Well, МВР напоследък се доказа като несериозна институция, която позабрави малко някои важни текстове от едно мъъъъничко книжленце, наречено с гръмкото заглавие Конституция на Република (ехе,как звучи) България. Но как да е...особено голям сеир се позаформи покрай "Казвай, че иначе ще боли много". Смисъл, добре де, хванал си смотаните дилърчета, хванал си им амфетките, имаш полеви тест, който очевидно показва какво е това бяло буцесто вещество... може ли да заплашваш така арестуван?! И на всичкото отгоре, ченгетата тупнаха група пубери на земята, с лице в асфалта и то пред ЦЕЛИЯ ГРАД, за да покажат, че МВР си върши работата. Извинявам се много, ама ТОВА НЕ Е АРЕСТ, това е чист ЛИНЧ! И ще продължават дилъри, крадци и убийци да съдят държавата ни в Страсбург и то с право, докато нашите полицаи не се научат как да арестуват хора...а то не е толкова сложно, но ако искаш да изливаш злобата си, че жена ти не ти пуска, не го прави на арестант! Независимо какъв е! Ай, пак много се отплеснах...

    ОтговорИзтриване