четвъртък, октомври 14, 2010

Комунист с щампата "Стара Планина"


От кога не сте виждали и чували истински комунист? Ама такъв, дето е с щампата на "Стара Планина" и няма ама никакви капиталистически и долнопробни соеви примеси в него?

Прави сте - тези комунисти са толкова кът, колкото и готовите колбаси с истинско месо.

От друга страна има толкова много и все разпалени антикомунисти, че вече не им обръщаме внимание. Още по-страшното е, че ги взимаме на подбив, а някои медии даже си позволяват волността да им отнемат така ценния ефир, до който те се добират с мъка, за да зададат въпросите, които винаги са ги вълнували.

Като например:
Какво точно е направил Тодор Живков с неговия ужасяващ режим?
Кой ще разкрие най-накрая истината за партийната книжка на Иван Костов?
Къде са отишли тия куфарчета?
Няма ли да се намери някой смелчага, който да разкрие и престъпленията на еди-кой-си, извършени на 9 септември?

Все важни и основополагащи въпроси, които държат тези хора живи! Те искат да научат отговорите. Разберете! Искат!

А дребнавата Ани Цолова им отнема думата сменяйки, като истински майстор на телевизионното изкуство, темата и така - въпросите заглъхват, като затворена ефирна линия.

Вижте, комунизЪма не си е отишъл. Ако ще Васко Кръпката да пее колкото си иска неговия овехтял рефрен. Той е тук и представлява истинска заплаха за стабилността на тази държава.

Това е онзи страшен комунизъм, който ще смачка класовото разделение. Той ще убие птичия грип. И свинския ще убие. А за къде сме без тия две европейски ценност в нашата млада членка на Европейския съюз?

И сега гледам - навъдили са се млади комунистчета и комунистченцета! Това са бъдещите Цола Драгойчева и Пенчо Кубадински! Тях сега скинарите може и да ги бият по автобусите, но не ги е страх, защото знаят, че Революцията отново ще се случи и после ще си го върнат тъпкано на т. нар. "врагове на народа"!

Но така или иначе антикомунистите са в най-неизгодна позиция. По времето на комунизма - те не смеят да кажат и думичка, а сега дори и да приказват - никой не ги слуша. Никой не ги взима на сериозно и всички им се подиграват.

Дори и на професор Вучков вече са му доскучали до толкова, че още като им чуе развълнувания глас по телефона казва: "Следващия моля!"

Комунизма е най-страшния демон в душите на тези хора. Но за да се освободят от него трябва да научат отговорите. Отговорите на тези въпроси, от които зависи всичко. Дори и избора на салам в магазина!

8 коментара:

 1. Браво, Динке, много на място казано.

  ОтговорИзтриване
 2. Комунизма е идеологията на завистта, крепяща се върху глупостта на простите и издигаща на власт безкрупулните.

  ОтговорИзтриване
 3. @valsodar, няма страшно. Както вече стана ясно - истинските комунисти се броят на пръстите на едната ми ръка и са на такава възраст, че трудно си закопчават панталоните. :)

  ОтговорИзтриване
 4. "...и са на такава възраст, че трудно си закопчават панталоните."
  Да им се чудиш защо въобще им трябва...

  ОтговорИзтриване
 5. Отговори а :)
  Какво точно е направил Тодор Живков с неговия ужасяващ режим?
  -Пълно заличаване на нормалния икономически ред и докарване страната до фактически фалит 1989та!
  Къде са отишли тия куфарчета?
  -Австрия , Швейцария , Испания , Англия за по прегледно проследете апартаментите на синовете само на Р.Овч.
  Няма ли да се намери някой смелчага, който да разкрие и престъпленията на еди-кой-си, извършени на 9 септември?
  -И за какво ? Да му се присмеят ?

  ОтговорИзтриване
 6. Ей, анонимко, царските стражари/апаши са били не по-малко лумпени от милиционерите по-късно. "Комунистите", за които става дума в този пост са хора, които са живяли и преди и след. И много добре познават разликите на двата режима. т.е. Имат база за сравнение. А ти имаш ли?

  ОтговорИзтриване