четвъртък, февруари 19, 2009

12.07.2006 12:09 - Team Play!

Преди всичко искам да благодаря на Бояна и Влади, които ми помогнаха за снимковия материал към този пост. Той е посветен на последния “team building” на фирмата в която работя.

Мястото: Ихтиман!
Причината: 5 годишен юбилей!
Програмата: Волна, с намек за маскен бал!

Всичко започна така:



Пътя, както виждате е като „слънце”. Трафика – лек, а времето за пътуване – кратко.
Все пак от София до Ихтиман километрите не са много а и магистралата улеснява нещата допълнително.
Бързо пристигнахме и веднага се отправихме към голф-комплекса.



Ние бяхме първи, но и другите скоро се появиха.



Понеже моята раница си беше доста тежка веднага преминахме към настаняването. Къде другаде, освен в къщичките в непосредствена близост до самото игрище за голф.



Тази в средата е азиатската, в която отседна част от екипа ни. Случи се така, че тази къща изигра ролята на хипи къщата. В нея, представителките на нежния пол бяха 2. Моя милост и Марина. Това неминуемо доведе до едни много интересни събития.
Наистина много интересни, но те са в по-късен етап на разказа.

Сега е време за плаж.



Това е детския басейн, който също стана свидетел на много интересни неща, за които няма да разказвам. Ще запазя мълчание. Така както направи и самия басейн.



Това беше първата ми слънчева баня за годината. Резултата е т.нар. бронзов тен.
За да разнообразим изпържването под слънчевите лъчи, решихме да поиграем волейбол.

След няколко часа под парещите слънчеви лъчи всички се прибрахме, защото ни очакваше тежка вечер. Все пак по план трябваше да се маскираме. Костюмите бяха на лице, но имахме и малко време за почивка.

От терасата на хипи къщичката ни има чудесен изглед към игрището за голф.



След радостта от гледката и бързия прохладен душ имахме време с Марина да почетем. Лежахме си кротичко и се радвахме на думите написани от някой друг. Аз на Terry Pratchett.

В един прекрасен момент обаче се случи нещо, което не ми се е случвало от последния лагер в 7-ми клас! Понеже в къщата има точно 4 стаи и само една с момичета... Момчетата нападнаха стаята ни, защото само в нея има джакузи!

Ето ви кратък момент от нападението:



Това тяхно нападение и завземане на нашата скромна женска обител приключи така:



Даааааммммм... Като на лагер в седми клас. Интересното е, че това е нашето легло!!!

Преди да ви покажа какво последва в програмата на нашия team building ето ви няколко снимки за да добиете представа за мястото на което бяхме!







Какво се случи вечерта? Ами... първо гледахме мача за третото място на световното в Германия, където домакинита (т.е. германците) се представиха добре.
Похапнахме, пийнахме (някои алкохол, а други минерална вода) и се разделихме за да се приготвим с костюмите и грима.

Ето как изглеждаше голяма част от екипа ни след преобразяването:


Ето ме и мен. В типичната роля на вещица! Нужни са само рокля от личната ви колекция, една дръглива улична котка и ШАПКА! Една вещица е такава само ако има шапка. Това с метлата е легенда. Ние не обичаме да летим на метли освен, ако не е нещо наистина спешно!


Понеже си е лято и понеже роклята от личната ми колекция е от вълнен габардин, предпочетох по-късно да вляза в друга роля.


Всяка прилика с известни лица и събития от близкото минало е напълно случайна!

Нали по-рано ви казах, че нашата къща решена в азиатски стил е хипи къщата на team bulding-a ни? Ето как приключи партито.


Ще повярвате ли, че можем да сме толкова свежи в 5 сутринта на другия ден? Истината е, че това не е първото ни мероприятие, което завършва в толкова и може да се каже, че сме тренирани! :)

Е, малко по-късно се прибрахме по стаите за да спим. През нощта момчетата от нашата къща не ни нападнаха и ни оставиха да се наспим. Интересното е, че на такива места човек се наспива много бързо и аз, след като си легнах към 5:30 сутринта, се събудих в 9:30.

Това успя да помогне за още малко време на плажа и за един бърз урок по голф!



Играта на голф е изключително уморителна. Но много приятна.
И не забравяйте! GOLF е за игра! Не за каране!

Няма коментари:

Публикуване на коментар