петък, февруари 20, 2009

Най-накрая се (с)реших!

Ха, добра стига!

След три години пребиваване в blog.bg най-накрая се реших да се преместя. Миграцията беше лесна, модерацията на новият ми блог не-толкова, но съм щастлива.

Както се забелязва, само за два дни успях да си подредя малката стаичка така, че да е приемлива дори за по-претенциозните.

И нека да се разберем още от сега, че написаното в профила ми въобще не е вярно. Т.е. Тук ще има теми от всякакво естество, като изключим тези за готвенето (купищата мръсни съдове след това), плетките и не на последно място - народните танци.

С риск да напълните и пощата ми, реших да си пусна мейла за контакти. Разрешавам ви да го ползвате само, ако в замяна на това сте готови да ми подарите купища плодове.

Моля само двама души да не ми пишат. Това са кмета на София и кмета на Каварна. С кмета на Варна може и да намерим общ език. Човека си пада по двуколесните и най-вече по непосилните данъци за някои от тях.

Благодаря за вниманието.

p.s. розовото не е ли прекалено?

4 коментара:

 1. Успех Динки, дано издържиш повече от други познати.Че такива смени и липса на среда с която си свикнал са нещо много криво

  На хаирлия да е ;-)

  ОтговорИзтриване
 2. За мен е важно другарчетата да знаят де съм. Останалите си идват сами... тях не може ги спреш :)

  ОтговорИзтриване
 3. Розовото ти мяза - като за момиченце.
  На мен ми е малко бонбонесто, но когато ми падне кръвната захар, ти ще си първият човек , който ще търся за помощ да знаеш ! :)

  ОтговорИзтриване
 4. valsodar, когато ти падне кръвната захар - вземи един бонбон Линд и направи с него това, за което е създаден. ;Р

  ОтговорИзтриване