четвъртък, февруари 19, 2009

17.12.2008 10:41 - Хайде Кире, ти си!


Киро е луд. И не оставя никой равнодушен дори и на тема за проблемите при отглеждането на брюкселското зеле. Зная го от опит. А когато става дума за малоумен БГ PR - Киро не веднъж е правил компроимси.

За последната година съм свидетел на многократно толериране от негова страна и педантично поправяне на правописни грешки в текстове, написани от знайни и незнайни пиари. "Само и само работата да върви".

Преди известно време, в блога си Киро за пореден път показа колко мъка има в тази държава и като последствие получи "заплаха" по мейл.

Последното, освен, че е върха на глупостта, се слави и с това, че е написано на шльокавица, при това доста неграмотно. Ето ви го 1:1

"Goliam si smeshnik momka!!!
Na Borkata Kandov li se pravish ili na kakvo ???
Ako ne iztriesh teksta koito si pozicioniral za Nasko Lazarov goliam problem shte si imash obehstavam ti i nai veche te preduprejdavam.
Niama da dopusna da si pravish gavra s men.
Davam ti revansh da se popravish.Svali go!!! Za tvoe dobro e !!!

Vij se na kakvo prilichash?
Do subota ako ne si smuknal materiala, ne ti mialsa dobro!!!
Kelesh ?!?!?'"


Цялата история можете да проследите, като цъкнете на банера по-долу.

Това, което всеки блогър може да направи е да качи въпросния банер (ето го и него - http://marfuzii.net/images/banners/support_kirobg.swf) в блога си, ако смята, че е редно поне в блоговете да има минимална свобода на словото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар