неделя, февруари 22, 2009

...

Снощи се напихме...


Някои от нас изглеждаха така:



Това не ни попречи днес да стреснем всички посетители на Южния парк, дошли със ски, сноуборди и шейни. Ние бяхме с велосипеди. Снимки от това събитие чакам да бъдат публикувани скоро от момчето със събрания поглед по-горе. Обезателно ще ги покажа и тук в близко бъдеще.

Ето обещаните снежи снимки от Южен парк:






Междувременно Петко успя да докаже максимата: "Бъди мъж и наакай тавана". Доказателство за това, което извърши преди броени минути в котешката тоалетна е ето тази снимка:



Можете ли да си представите, че това е дело на ето тази невинна котка?



4 коментара:

  1. Твоята котка, накара моя котак да изпадне в срам от достиженията си и да се отдаде на философски размисли на тема "Как да стъжним по-добре живота на стопаните си ? "

    Апропо, какво винце имаше в чашката ?
    Червено, сухо... но какво ?
    Питам като фен на добрите червени вина.

    ОтговорИзтриване
  2. А, ако котака ти има нужда от съвети - имаме си две диванета вкъщи, които бързо взимат един от друг най-гадните си навици и ги прилагат ежедневно и по много пъти върху навлеците, които идват да спят в къщата им.

    Виното е мавруд. Обожавам го. Не съм специалист по вината, но освен него и "заешката кръв" на чичо Митко от Дъбово не признавам друго. :) И виното на татко тази година стана доста добро, но го изпихме. Аха ха ха ха ха ха

    ОтговорИзтриване
  3. Препоръчвам ти "Сира".
    Сравнително нов сорт вино за нашите географски координати, отглежда се отскоро, но с чудесен букет от плодови аромати, специфичен цвят на нежно индиго и един много лек и приятен послевкус по небцето.

    Ох, Мавруд !
    Жалко, че вече трудно се намира.
    Инак ако вярваш на винзаводите, дорде поглед ти стига всичко трябва да е с лозови масиви от мавруд. Лъжат много.

    ОтговорИзтриване
  4. О, обезателно ще пробвам. ;) При първа пиянска възможност.

    ОтговорИзтриване